top of page

Sportfysiotherapie

Bij onze praktijk zijn we gespecialiseerd in het behandelen van sportgerelateerde blessures en het begeleiden van sporters bij het herstel en de optimalisatie van hun prestaties. Ons team van ervaren sportfysiotherapeuten staat klaar om u te helpen bij het bereiken van uw sportieve doelen en het verbeteren van uw functionele mobiliteit.

 • Facebook
 • Instagram
Image by x )

Wat is sportfysiotherapie?

Sportfysiotherapie richt zich op het behandelen van blessures en klachten die gerelateerd zijn aan sport en lichamelijke activiteit. Of u nu een recreatieve sporter bent of een professionele atleet, onze sportfysiotherapeuten kunnen u helpen bij het herstellen van blessures, het verbeteren van uw conditie en het voorkomen van toekomstige problemen.

Met welke klachten kunt u bij ons terecht?

 • Sportblessures: Wij behandelen een breed scala aan sportgerelateerde blessures, zoals verstuikingen, spier- en peesblessures, gewrichtspijn en stressfracturen.

 • Overbelastingsklachten: Als u last heeft van overbelasting door herhaalde bewegingen of intensieve training, kunnen onze sportfysiotherapeuten u helpen bij het verminderen van pijn en het verbeteren van de belastbaarheid van uw lichaam.

 • Postoperatieve revalidatie: Na een operatie, zoals een knie- of schouderoperatie, kunnen wij u begeleiden bij het herstelproces en het terugkeren naar uw sportactiviteiten.

 • Prestatieverbetering: Als u uw sportieve prestaties wilt verbeteren, kunnen wij u helpen bij het optimaliseren van uw kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en techniek.

Onze aanpak

Bij onze praktijk geloven we in een individuele en op maat gemaakte aanpak van sportfysiotherapie. Onze sportfysiotherapeuten zullen een uitgebreide evaluatie van uw klachten en doelen uitvoeren en een persoonlijk behandelplan opstellen dat is afgestemd op uw specifieke behoeften.

Onze behandelingen omvatten onder andere:

 1. Revalidatieoefeningen: We zullen u begeleiden bij het uitvoeren van specifieke oefeningen om kracht, mobiliteit en stabiliteit te verbeteren.

 2. Manuele therapie: Onze therapeuten kunnen verschillende technieken toepassen om pijn te verminderen, spierspanning te verminderen en de mobiliteit te verbeteren.

 3. Functionele training: We zullen u helpen bij het herstellen van sportgerelateerde bewegingen en het verbeteren van uw sporttechniek.

 4. Advies en educatie: We zullen u voorzien van nuttige informatie en tips over blessurepreventie, herstel en prestatieverbetering.

Wat bieden wij?

 • Een team van sportfysiotherapeuten heeft uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van sportblessures en prestatieverbetering.

 • We bieden persoonlijke en op maat gemaakte behandelingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen.

 • Onze praktijk beschikt over moderne faciliteiten en geavanceerde apparatuur om u de best mogelijke zorg te bieden.

 • We streven naar een motiverende en stimulerende omgeving waar u zich op uw gemak voelt tijdens uw herstel- en trainingsprogramma.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken en samen te werken aan het herstellen van uw blessure en het verbeteren van uw sportprestaties. We kijken ernaar uit om u te helpen!

bottom of page